» Kundesegmenter » Marine & Offshore

19. juni 2024 - 01:43:07  

 
Nyhedsbrev
Forretningen
Grundlaget
Konceptet
Visionen
Miljø & Iværksætteri
Medarbejdere
Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Marine & Offshore

Pas på vores natur, tænk langsigtet
 
 
Målrettet udviklingsarbejde
Fra starten har marine-og offshoredelen været det sted vi ønskede at rette fokus på og dermed det første trin. Vi mener virkelig, at kunne gøre en forskel med målrettet produktudvikling.
 
Vi ønsker at finde nogle holdbare og brugbare løsninger i tilfælde af et spild, det værende i maskinrummet, lastrummet, dækket eller i havn. Det har også været en fornøjelse at mærke den store interesse, der har været fra redere verden over for vores produkter.
 
Stort udbud
Et af de steder vi har stor styrke i, er med vores Spill Kit 1-7-12 barrel som er IMO og OPA 90 godkendt. Vi har desuden opgraderet udbudet af produkter med koniske tønder, pumper,  flydespærre, repair kit samt mange andre specielle produkter.
 
 
 
Spill Kit/ Produktoversigt
 
 
Nyhed Spill Kit 54: Vi har for nylig udviklet et mini Spill Kit, som kan transporteres manuelt overalt på skibet, og som kan bruges både indendørs og udendørs. Fordelen ved dette Spill Kit er indlysende, da det ikke vejer mere end 5 kg og kan absorbere op til 50 liter spild. Det er let genkendelig med sin gule farve, hvilket giver et godt præventivt signal ved myndighedstjek. Ydermere kan Spill Kit´et placeres på udvalgte steder uden at tage meget plads. Ved at placere mini kittet strategisk rigtigt, minimeres risikoen for store spild og skaden kan lynhurtig begrænses. Efter absorbering kan restproduktet fyldes i brænderen og indgå i energicyklusen på skibet. (klik her og se indhold)(klik her for billede)
 
 
 
Nyhed Spill Kit 1000: vi er i juni blevet færdige med udvikling af vores eget 1-7-12 barrel Spill Kit. Dette kit er sammensat efter IMO og OPA90 forskrifter. Alt indhold er eksplosionssikret, hvilket er en vigtig faktor. Det er dog muligt for kunden, at plukke enkelte produkter ud efter ønske. (Klik her og se indholdsliste)
 
 
 
 
 
 
Absorbering:
Biologic Absorb
 
 
 
 
Absorberingsspærre:
 
 
 
 
Opsamlingkar:
 
 
 
 
Flydespærre:
 
 
 
 
 
Tilbehør:
 
 
  Site Map  |  Privacy statement     


Biologic Solutions ApS | Vordingborgvej 35E| DK-4600 Køge | Telefon: 7020 5648 | Telefax: 7020 5649 |
E-mail: mail@biologic.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag:9.00 - 16.30 | Fredag:09.00 - 16.00Copyright © Søren Sørensen A/S - All Rights Reserved.

MEDIA2 CMS - Content Management System by MEDIA2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!