» F.A.Q. » Hvad er Biologic Absorb ?

19. juni 2024 - 03:57:19  

 
Nyhedsbrev
Forretningen
Grundlaget
Konceptet
Visionen
Miljø & Iværksætteri
Medarbejdere
Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Hvad er Biologic Absorb ?

Vi ser mulighederne for dig. .
.
.
Hvad er Biologic Absorb

Biologic Absorb er et naturprodukt bestående af tørv der bliver høstet med en vakuumhøster. Vakuumhøsteren fungerer således, at den kun høster toppen, hvilket vil sige 3-7 mm. Denne metode er nøje beregnet sådan, at tørven kan regenererer igen inden næste sæson.

Tørven indeholder fra naturens side 90 % vand og er fra begyndelsen vandabsorberende. Efter høstning lufttørres tørven, hvor produktet vendes jævnligt indtil fugtigheden er nede på 40%. Derefter gennemgår tørven en varme aktiveringsproces, hvor det sendes gennem en speciel designet ovn der skifter i varme aktivering. Denne proces er patenteret og er højt udviklet gennem de seneste år.

Processen bevirker, at de 40 % fugtighed falder til et minimum på mellem 4-8 %. Fugten erstattes af luft og den naturlige voks inde i fibrene lægger sig på ydersiden, således at det nu er vandafvisende (hydrofobis). Denne egenskab i forhold til vand gør produktet unik med henblik på olie- og kemikaliespild på vandet. Den vandafvisende effekt opretholdes i 37 timer, hvorefter effekten aftager, så længe tørven ikke har absorberet spild/kulbrinter. Hvis tørvefibrene har absorberet et spild/kulbrinter, vil den flyde på vandoverfladen i minimum 4 måneder.

Biologic Absorb har mange fordele, det kan absorbere alle former for kulbrinter og absorberer hurtigt og effektivt. (Se eksempel nedenfor)

Absorberings tid

Diesel/benzin
= 2 sek.
1/1 liter
Acetone
= 2 sek.
1/1 liter
Fyringsolie
= 6 sek.
1/1 liter
Motorolie
= 20 sek.
1/1 liter
Polyester
= 90 sek.
1/0,8 liter

 

 
 
 
  Site Map  |  Privacy statement     


Biologic Solutions ApS | Vordingborgvej 35E| DK-4600 Køge | Telefon: 7020 5648 | Telefax: 7020 5649 |
E-mail: mail@biologic.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag:9.00 - 16.30 | Fredag:09.00 - 16.00Copyright © Søren Sørensen A/S - All Rights Reserved.

MEDIA2 CMS - Content Management System by MEDIA2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!