» F.A.Q. » Test og resultater

19. juni 2024 - 03:57:50  

 
Nyhedsbrev
Forretningen
Grundlaget
Konceptet
Visionen
Miljø & Iværksætteri
Medarbejdere
Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Tests

Testresultater

 
Undersøgelse af absorberingsspærre

Vi startede i november 2006 en undersøgelse omkring absorberingsspærre til industrien. Vi samlede flere forskellige typer, og testede materialerne i forskellige miljøer. Formålet var, at finde ud af hvilke gode eller dårlige egenskaber, de enkelte produkter havde. Nogle af materialerne der blev testet var; polypropolene, savsmuld, bark flis, tang og cellulose baserede produkter.

Mange af disse produkter havde ikke den ønskede effekt. Der hvor absorberingsspærren gang på gang faldt til jorden, var yderstoffet som ikke ledte olien tilstrækkelig nok til, at det inderste materiale af absorberingsspærrens kunne få ordentlige betingelser til absorbering. Den dokumenterede absorberingsevne, der var beskrevet på indpakningen, svarede ikke til testens resultat.

Problemet med den manglende absorberingskapacitet er meget enkel. Den nuværende procedure er at tage mængden af det inderste absorberingsmateriale, afmåler absorberingskapaciteten, og efterfølgende påføre resultatet på indpakningen. Det er dog vigtigt at tage højde for ydermaterialet af spærren, som er en væsentlig faktor. Vi kunne i de fleste tilfælde, måle en absorbering effekt på kun 10-15 % af spildet. Den gode egenskab som er fælles for alle typer, er spærringen og evnen til at begrænse udbredelsen af spildet. Denne effekt var næsten ens, dog var polypropolene spærren for let og kunne nemt flytte position, ved stærk vind.

 
  Site Map  |  Privacy statement     


Biologic Solutions ApS | Vordingborgvej 35E| DK-4600 Køge | Telefon: 7020 5648 | Telefax: 7020 5649 |
E-mail: mail@biologic.dk
Åbningstider: Mandag - Torsdag:9.00 - 16.30 | Fredag:09.00 - 16.00Copyright © Søren Sørensen A/S - All Rights Reserved.

MEDIA2 CMS - Content Management System by MEDIA2.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!